Edo Sluijk rent 50 km voor de PV en haalt bijna €700.- op! | parkinson-vereniging.nl

Edo Sluijk rent 50 km voor de PV en haalt bijna €700.- op!

Edo Sluijk haalt tijdens Eemmeerloop bijna €700.- op!

image.jpegEdo Sluijk was zondag 26 mei een van de deelnemers van de Eemmeerloop, een hardloopwedstrijd van 50 km. De vader van Edo heeft de ziekte van Parkinson, daarom besloot hij met zijn bijzondere sportieve prestatie geld op te halen voor de Parkinson Vereniging. En met succes, Edo haalde €669,35 op!

"Gister rende ik voor het eerst de 50 km solorun, de Eemmeerloop! Een 'rondje' om het Eemmeer, startende in Spakenburg, richting de Nijkerkerbrug, aan de overkant richting de Stichtse Brug bij Huizen, brug over naar Eemnes, Eembrugge, Eemdijk en finish weer in Spakenburg. Eén loop, 4 provincies, da's ook wel bijzonder. Ik werd 11de van de 24 sololopers, mooie middenmoot, dik tevreden. Het ging fantastisch, het weer zat mee en van verschillende kanten werd ik gecomplimenteerd vanwege het lopen voor het goede doel."