De Parkinson Vereniging organiseert Vrijwilligersinspiratiemiddag op 2 september a.s. | parkinson-vereniging.nl

Gepubliceerd: 25 juli 2017

De Parkinson Vereniging telt momenteel meer dan 550 vrijwilligers. Met hart en ziel zetten zij zich elke dag in voor ons.

Daarvoor willen wij hen – in het jaar dat de vereniging precies 40 jaar bestaat – graag op een leuke manier belonen. Om onze vrijwilligers eens goed in het zonnetje te zetten, organiseren wij op zaterdag 2 september een Vrijwilligersinspiratiemiddag.

Tijdens deze dag gaan we verschillende leuke dingen doen, zoals een speeddate met dategarantie. Alle vrijwilligers zijn persoonlijk uitgenodigd voor deze dag.

Na afloop zullen wij een verslag van de Vrijwilligersinspiratiemiddag op onze website publiceren.