Neuroloog Jorrit Hoff schrijft boek ‘200 jaar ziekte van Parkinson’ | parkinson-vereniging.nl

Neuroloog Jorrit Hoff schrijft boek ‘200 jaar ziekte van Parkinson’

Geplaatst op 21 april 2017

Boek_Jorrit_Hoff.PNGPrecies 200 jaar geleden schreef de Londense arts James Parkinson in zijn ‘Essay on the Shaking Palsy’ voor het eerst de ziekte van Parkinson.

Ditzelfde essay is nu vertaald door neuroloog Jorrit Hoff. In het boek ‘200 jaar ziekte van Parkinson’ voorziet hij de teksten van James Parkinson van commentaar. Ook gaat hij dieper in op de bevindingen die James Parkinson indertijd deed en beschrijft hij de laatste ontwikkelingen op het gebied van diagnostiek en de behandeling van parkinson.

Op ons afgelopen jubileumsymposium, dat op 8 april in Nieuwegein plaatsvond, heeft Jorrit Hoff het eerste exemplaar van zijn boek overhandigd aan bestuurslid Roelie Fokkens.

Wilt u het boek aanschaffen? Dat kan door te klikken op deze link

Van elk verkocht exemplaar gaat € 1,- naar de Parkinson Vereniging!