Nieuwe patiëntenfolder over merkloze medicijnen | parkinson-vereniging.nl

Nieuwe patiëntenfolder over merkloze medicijnen

Geplaatst op 19 mei 2017

Zeven van de 10 medicijnen die patiënten op recept ophalen bij de apotheek, zijn merkloos. Over deze merkloze medicijnen bestaan veel vragen bij patiënten en consumenten. De antwoorden daarop staan vanaf vandaag in een folder met eenvoudige tekst en veel beeld. Het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG) ontwikkelde deze samen met 10 patiëntenorganisaties, waaronder de Consumentenbond en de Patiëntenfederatie Nederland.

De folder over merkloze medicijnen kunt u downloaden via de link: https://www.cbg-meb.nl/actueel/nieuws/2017/05/18/nieuwe-patientenfolder-voor-vertrouwen-en-goed-gebruik-merkloze-medicijnen

Bron: www.cbg-meb.nl