Oproep voor testers consultkaart voor beginnende parkinson | parkinson-vereniging.nl

A A
Meer

Oproep voor testers consultkaart voor beginnende parkinson

Test u onze consultkaart voor beginnende parkinson?

Een consultkaart is een keuzehulp voor patiënten en artsen. Op een consultkaart staan verschillende behandelopties voor een aandoening of ziektebeeld. Per behandeling staan de belangrijkste vragen en antwoorden in een schema. Dit zijn de meest voorkomende vragen bij patiënten. De antwoorden zijn gebaseerd op medisch-wetenschappelijke richtlijnen en andere wetenschappelijke literatuur. Een voorbeeld van een consultkaart (behandelmogelijkheden voor artrose in de knie) kunt u hier vinden

Digitale vragenlijst

Samen met Patiëntenfederatie Nederland, de Federatie Medisch Specialisten en de Nederlandse Vereniging voor Neurologie heeft de Parkinson Vereniging een consultkaart medicijnen bij beginnende ziekte van Parkinson ontwikkeld. Graag willen we testen of de teksten volledig en begrijpelijk zijn. Daarvoor zoeken wij mensen met de ziekte van Parkinson, die de consultkaart over medicijnen bij beginnende parkinson willen doornemen en hierover een digitale vragenlijst willen invullen.

Doet u mee?

Wilt u meedoen? Stuur een mail naar de Parkinson Vereniging. In de eerste helft van november ontvangt u dan een mail met de consultkaart en een link naar de digitale vragenlijst. Heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met Masja van het Hoofd, beleidsmedewerker van de Parkinson Vereniging, via e-mail of telefonisch (maandag, dinsdag en donderdag) via 030-6561369.

N.B.: In verband met verhuizing van ons kantoor zijn wij van 27 oktober tot en met 31 oktober telefonisch niet te bereiken en zijn wij ook per e-mail slecht bereikbaar.


Op het gebruik van deze website zijn de gebruiksvoorwaarden van toepassing.
Door het gebruik van de website of het forum gaat u akkoord met de toepasselijkheid van deze voorwaarden. 
Privacy- en cookiepolicy | Opzeggen lidmaatschap