Parkinson KinetiGraph gebruikt in meer dan 20 Nederlandse ziekenhuizen | parkinson-vereniging.nl

Parkinson KinetiGraph gebruikt in meer dan 20 Nederlandse ziekenhuizen

Geplaatst op 16 juni 2017

Al eerder kon u op onze website lezen over de Parkinson KinetiGraph (PKG), een horloge dat de patiënt laat weten wanneer iemand zijn/haar medicatie in moet nemen.

Inmiddels worden er in Nederland in meer dan twintig ziekenhuizen gebruik gemaakt van dit horloge en zijn er 1.100 metingen mee gedaan. Wereldwijd ligt dit aantal op meer dan 200 ziekenhuizen en zijn er ruim 15.000 metingen verricht.

Benieuwd naar het horloge? De EPDA heeft een film over de PKG gemaakt. Deze vindt u door op de volgende link te klikken: https://youtu.be/pB7KMpRabok