Zoekgeraakte harde schijf Patiëntenfederatie Nederland | parkinson-vereniging.nl

Zoekgeraakte harde schijf Patiëntenfederatie Nederland

PatintenFederatie_Nederland.png

Harde schijf met persoonsgegevens mogelijk ontvreemd bij Patiëntenfederatie Nederland

De Patiëntenfederatie Nederland bericht op haar website over een harde schijf met persoonsgegevens die mogelijk ontvreemd is. Op de schijf staan eigen bedrijfsgegevens en gegevens van de 25 duizend panelleden van de Patiëntenfederatie.

Vragen

Op de website van de Patiëntenfederatie staat een lijst met antwoorden op vragen die u mogelijk heeft naar aanleiding van dit bericht. Als u meer vragen heeft, kunt u e-mailen naar melding@patientenfederatie.nl of bellen tijdens kantooruren naar 085-1301631.