Ambassadeur

Ledenwerving: doe ook mee!

Tijdens het jaarlijkse symposium van de Parkinson Vereniging is de aftrap gegeven van de campagne voor ledenwerving. Het thema van de actie om meer mensen te betrekken bij de vereniging is 'Laat parkinson niet winnen!' Hiermee willen we zeggen dat we iedereen met parkinson(isme) en de naasten willen ondersteunen om – ondanks parkinson(isme) - zoveel mogelijk te blijven genieten van werk, sport, relatie, familie en vrienden. Ook al heb je parkinson op jonge leeftijd gekregen, zoals Frank of ook al heb je atypisch parkinsonisme MSA, zoals Gerdy, onze leden laten zich door parkinson(isme) niet uit het veld slaan!

Symposium Wereld Parkinson Dag

Word ambassadeur!

Trots op onze ambassadeurs!

Onze leden en vrijwilligers weten als geen ander wat het lidmaatschap van de Parkinson Vereniging kan betekenen voor mensen die de ziekte van Parkinson hebben of een vorm van parkinsonisme en hun naasten. We zijn trots op de leden en vrijwilligers die als ambassadeur voor de vereniging hierover vertellen om meer mensen bij de club te betrekken.

Lees onderaan deze pagina de verhalen van Frank, Irma, Gerdy, Jan & Denise.

Ook ambassadeur worden?

Parkinson is de snelst groeiende hersenaandoening wereldwijd, het aantal mensen met deze diagnose neemt flink toe in de komende jaren. Het is belangrijk dat de vereniging zoveel mogelijk mensen die te maken krijgen met parkinson vertegenwoordigt. Op die manier kunnen we de belangen van mensen met parkinson(isme) het allerbest behartigen en elkaar zo goed mogelijk helpen met het uitwisselen van tips en ervaringen.

Doe mee en vertel uw verhaal!

U kent als geen ander de voordelen van het lidmaatschap! Help ons mee en vertel als ambassadeur van de Parkinson Vereniging aan anderen waarom u lid bent geworden en wat het lidmaatschap u heeft gebracht. Gewoon, door als ervaringsdeskundige uw eigen verhaal te delen met anderen. Niets meer en niets minder. Als ambassadeur ontvangt u van ons informatiemateriaal om uw verhaal mee te ondersteunen. Ook hebben we tips voor u om uw verhaal met anderen te kunnen delen.

Tips om uw verhaal te delen

Ik meld mij aan als ambassadeur

De verhalen van Irma, Gerdy, Frank, Jan & Denise

Frank

Parkinson-_Garage - kopie - JPEG.jpg

De voortschrijdende verslechtering die zo kenmerkend is voor parkinson was bij Frank al merkbaar vanaf zijn 18e jaar. Achteraf gezien natuurlijk, want op dat moment dacht hij daar niet zo over na.

Lees meer

Irma

Parkinson-Sport - kopie - JPEG.jpg

Ze heeft parkinson, maar om nou te zeggen dat Irma zielig in een hoekje zit. Integendeel. Irma (65 jaar) is drukker dan ooit. Mede door de diagnose parkinson die zij 10 jaar geleden kreeg, voelde zij zich geroepen om veel activiteiten rond de Parkinson Vereniging op te pakken.

Lees meer

Jan en Denise

Parkinson-Wandelen - kopie - JPEG.jpg

Een eigenschap die Jan en Denise hebben en gebruiken op hun reis met parkinson, is een positieve mindset. Dit helpt hen in het maken van keuzes, zodat ze zo veel mogelijk kunnen doen wat ze willen doen.

Lees meer

Gerdy

Parkinson-Oma - kopie - JEPG.jpg

Niet gehinderd door haar verminderde mobiliteit en spraak haalt Gerdy alles uit het leven. Ik heb geen parkinson maar ik doe het erbij. Dat is altijd het motto van Gerdy geweest, vertelt haar man.

Lees meer
Terug naar boven