Annelien Luijkx- Oosterbaan loopt Rotterdamse marathon voor de Parkinson Vereniging

Annelien Luijkx- Oosterbaan loopt Rotterdamse marathon voor de Parkinson Vereniging

Het lopen van de Rotterdam Marathon 2019, in mijn eigen stad!
Ik zou dolgelukkig zijn als ik dit red met jullie steun! Als jonge parkinsonpatiënt voel ik extra het belang van geld ophalen voor onderzoek naar deze ziekte. 

'One life, live it!'

Ik kreeg de diagnose op mijn 33e, en hoewel ik zelf arts ben wist ik niet dat dit bestond. Er zijn 50000 patiënten in NL waarvan 10-15% onder de 50 jaar. Ondanks veel pogingen is er nog geen behandeling voor Parkinson. Ik hoop op meer awareness en aandacht voor de Ziekte van Parkinson, met name ook voor jonge patiënten, door de marathon te lopen en geld in te zamelen. Ik ben een jonge energieke sportieve moeder van 3, die positief in het leven staat en strijd voor het behoud van mijn fysiek door veel te bewegen en met deze actie strijd voor een oplossing. 
Motto: One life, live it!

Steun mij door middel van een bijdrage in de hoop dat er stappen worden gezet naar op zijn minst medicatie die deze ziekte kan remmen!

Labels:

Terug naar boven