Zingen met parkinson op 25 april

Op donderdag 25 april organiseert Emiel Hoefnagel met het Mr P's Singers koor uit Nijmegen Zingen met Parkinson! Een bijeenkomst voor mensen met Parkinson(isme) die van zingen houden en hun partner/mantelzorger. Het is niet nodig dat u kunt zingen van bladmuziek.

Een heerlijke dag

Het doel is: zorgen dat iedereen een heerlijke dag heeft, veel kan zingen en anderen in zijn of haar omgeving kan enthousiasmeren. U betaalt €8,50 voor de entree, een lunch en koffie of thee.

Als u betaald heeft ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Geen e-mail ontvangen? Misschien heeft per ongeluk een een verkeerd e-mailadres ingevoerd. Neemt u dan even contact op via het contactformulier op de website van Zingen met Parkinson. U ontvangt geen entreebewijs. Bij binnenkomt is alleen het noemen van uw naam voldoende.

De ontvangst is op de oefenlocatie van dit koor: Wijkcentrum Dukenburg te Nijmegen, Meijhorst 7039 (6537 EP). Let op: Dat is niet naast of bij station Dukenburg!

Meld u aan via de website van Zingen met Parkinson

Labels: