Bewegingsdag Brabant Yoppers - 15 juni 2019 in Uden

Het bewijs stapelt zich op dat sporten goed is voor mensen met Parkinson, aldus Bas Bloem. Het traint vaak fijn-motoriek en concentratievermogen. Bij een buitensport loop je in prachtige natuur en geniet je van het sociale contact met vrienden. Wij nodigen u daarom van harte uit voor de jaarlijkse Bewegingsdag van Brabant Yoppers. We hebben weer ons best gedaan om iets moois te organiseren. Hieronder vind je de belangrijkste gegevens.

Zaterdag 15 juni 2019
Teugel Resor
Bedafseweg 22
5406 TM Uden
Van 10:00 tot 17:00
€ 22,50 inclusief lunch en 1 consumptie

Voor vragen 06-12655813

Organisatie
Regio Oss-Uden-Meierijstad, Helmond jong Inn en parkinson2beat werken deze dag samen.

Wat is het doel van Parkinson2Beat?
Fondsen werven ten behoeve van fundamenteel onderzoek naar Parkinson.

Hoe doen ze dat?
Parkinson2Beat organiseert activiteiten als fietsen, wandelen, golfen, dansen en vliegen voor mensen met Parkinson en de velen die zich hierbij betrokken voelen.

Parkinson Vereniging
De opbrengst gaat naar het goede doel (= fundamenteel onderzoek naar Parkinson). Hiervoor wordt eind 2019 een cheque overhandigd aan de Parkinson Vereniging.

Labels: