Vacature: Patiëntenkamer van de Parkinson Advies Raad zoekt nieuwe leden

Wilt u ook invloed op het wetenschappelijk onderzoek naar Parkinson? Dan is dit een kans! De Patiëntenkamer van de Parkinson Advies Raad vraagt nieuwe leden!

De Patiëntenkamer van de Parkinson Advies Raad (PK-PAR) bestaat uit leden van de Parkinson Vereniging, die of zelf de ziekte van Parkinson of parkinsonisme hebben of een partner hebben met de ziekte. Zij hebben de ziekte/aandoening een plek in hun leven kunnen geven en zijn in staat om samen met anderen over de grenzen van de ziekte te kijken.

De belangrijkste taken van de PK-PAR zijn:

• Het adviseren van het bestuur inzake de jaarlijkse subsidieronde;
  • Het actualiseren van de onderzoeksagenda van de Parkinson Vereniging;
  • Contact leggen en onderhouden met onderzoeksinstellingen.

De PK-PAR komt circa 7 keer per jaar bij elkaar, meestal in Bunnik, en de bijeenkomsten duren ± van 11.00 u tot 14.00 u. De voorbereiding vindt plaats aan de hand van een agenda met bijlagen, die via mail naar de leden worden gestuurd.

Wat vragen wij van de leden van de PK-PAR?

Tijd om bijeenkomsten voor te bereiden en daar aan deel te nemen. Passieve beheersing van het Engels, om kunnen gaan met e-mail en tekstverwerking en de bereidheid enige training en scholing te volgen. Samenwerking binnen en buiten de Parkinson Advies Raad is een vanzelfsprekende zaak.

Meer informatie

U kunt nadere informatie verkrijgen bij Masja van het Hoofd (beleidsmedewerker) via onderzoek@parkinson-vereniging.nl of 030-6561369 (ma, di, do).

Deze oproep wordt geplaatst in Parkinson Magazine, in de digitale nieuwsbrief en op de website van de vereniging.

Uw aanmelding, voorzien van korte c.v. en motivatie, kunt u mailen naar Masja van het Hoofd (beleidsmedewerker) onderzoek@parkinson-vereniging.nl  voor 16 september 2019. Na aanmelding wordt u mogelijk uitgenodigd voor een gesprek met enige leden van de PK-PAR om wederzijds te verkennen of het lidmaatschap van de PK-PAR tot goede resultaten kan leiden.

Meer informatie over de PK-PAR kunt u hier vinden

Labels: