De JOBGRIP pilot studie

De JOBGRIP pilot studie

Werkmogelijkheden in balans, de impact van een groepsinterventie bij werkende mensen met de ziekte van Parkinson.

Heeft u de ziekte van Parkinson, werkt u minimaal 12 uur per week en woont u in de omgeving van Rotterdam of Nijmegen? Dan is de JOBGRIP studie wellicht interessant voor u.

Groepstraining

Dit project onderzoekt de invloed van een zelfmanagement groepstraining op het werkvermogen en werkplezier van mensen met parkinson. De groepstraining wordt gegeven in Nijmegen en Rotterdam. Er zijn inmiddels 24 deelnemers en de eerste ronde van groepstrainingen zijn in beide locaties succesvol gestart.  Een volgende en laatste ronde van de groepsbijeenkomsten binnen dit onderzoek, staan gepland vanaf begin maart 2020 (Nijmegen) en vanaf begin april 2020 (Rotterdam).

Zes bijeenkomsten

De training bestaat in totaal uit zes bijeenkomsten van twee uur, verspreid over een periode van drie maanden. Je gaat tijdens de training aan de slag met werk gerelateerde thema’s. Voor meer informatie kunt u kijken op:  https://www.parkinsonnext.nl/jobgrip/. Je kunt ook direct contact opnemen met onderzoekers Jolanda van Omme- van Laarhoven of Ingrid Sturkenboom via jobgrip.reval@radboudumc.nl.

Download hier een flyer met informatie over JOBGRIP

 

 

Labels:

Terug naar boven