Yoppers Groene Hart

Nieuw, in Linschoten, een ontmoetingsplek voor jonge mensen met de ziekte van Parkinson en die nog vol in het leven staan. Onze eerstvolgende bijeenkomst is op zaterdag 19 september a.s. in ‘Bij de Tol' te Linschoten.

yoppers_groenehart_nieuw.jpg

De feestelijke opening van onze nieuwe locatie. En voor wie het leuk vindt een wandelpuzzeltocht door Linschoten. Inloop is vanaf 10.00 uur. De bijeenkomst begint om 10.15 uur en duurt tot ca. 12.30 uur. Wij volgen uiteraard de corona regels.

Aanmelden

Wil je er ook bij aanwezig zijn, dan kun je je aanmelden via onze website www.yoppersgroenehart.nl. Hier kun je je ook aanmelden voor onze nieuwsbrief.
Waar staat Yoppers Groene Hart voor:
  • Een plek om met elkaar ervaringen uit te wisselen en elkaar te leren kennen. Het delen van informatie en het organiseren van gezamenlijke activiteiten. Het onderlinge contact is voor Yoppers erg belangrijk.
  • Yoppers Groene Hart staat open voor alle initiatieven van onze leden om iets te organiseren. Eigen ideeën en initiatief om dit mede te organiseren zijn altijd welkom.
  • Regelmatig nodigen wij ook iemand uit om ons meer informatie over iets te verstrekken. Dit wordt mede bepaald door onze leden. Zij mogen hun ideeën hiervoor aandragen.
  • Ook mantelzorgers en familieleden zijn welkom! Ook voor deze groep voelt het juist fijn om met elkaar te praten. Juist ook omdat de meeste in dezelfde levensfase zitten.
Onze bijeenkomsten worden 6x per jaar gehouden in ‘Bij de Tol' te Linschoten. De volgende bijeenkomst is op zaterdag 21 november. Parkinson2beat komt langs om een presentatie te geven.
De agenda voor 2021 volgt in december 2020.

Folder

Voor meer info:
Info@yoppersgroenehart.nl
Of neem contact op met Wendy van Wijk op 06-44 806 101.

Labels: