Gezocht: ervaringsdeskundigen voor de Regiobeelden

Gezocht: ervaringsdeskundigen voor de Regiobeelden

31 januari 2020

Als u gebruik maakt van zorg en ondersteuning, weet u ook het beste waarmee u geholpen bent. En u weet wat (nog) niet goed werkt en waar de zorg dus beter georganiseerd zou kunnen worden. PGOsupport roept u als ervaringsdeskundige daarom op om u aan te melden voor deelname aan de zogenaamde Regiobeelden.

PGO.jpg

Als u zich aanmeldt en u voldoet aan het gevraagde profiel, zorgt PGOsupport dat u goed wordt voorbereid op uw rol aan de gesprekstafels van de Regiobeelden. U krijgt training op maat om in uw eigen regio het patiëntenperspectief te vertegenwoordigen.

Vergoeding

Deelnemers ontvangen een vergoeding voor hun inbreng bij de overleggen. Het gaat om een onkostenvergoeding van €100 per overleg, inclusief reiskosten en BTW. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over het gevraagde profiel of de voorwaarden die aan deelname zijn verbonden? Bezoek de website van PGOsupport.

Hoe meldt u zich aan?

Voldoet u aan het profiel en wilt u zich als ervaringsdeskundige inzetten voor een Regiobeeld? Stuur een e-mail met korte motivatie naar regiobeelden@pgosupport.nl.

Bent u zelf niet geïnteresseerd, maar kent u iemand die dat misschien wel is? Deel deze oproep!

Meer informatie

Labels:

Terug naar boven