Vacature werkgroep parkinson en werk

De Werkgroep Parkinson en Werk is een actieve werkgroep binnen de Parkinson-Vereniging die hard aan de weg timmert om onze dienstverlening aan leden en zorgverleners op het gebied van werk en inkomen steeds verder te verbeteren. Zo is er een uitgebreid informatiedossier op de website van de Parkinson-Vereniging,  een helpdesk voor individuele vragen en workshops in de vorm van groepsbijeenkomsten.

vacature.jpg

Nieuwe vrijwilligers

Wegens toenemende werkzaamheden en een beoogde samenwerking met een organisatie voor zorgverleners, zijn we op zoek naar vrijwilligers werkgroep Parkinson en Werk.

Wat zoeken we precies?

Om als werkgroep ook in de nieuwe ontwikkelingen een optimale dienstverlening te kunnen bieden,  zijn we specifiek op zoek naar leden met professionele ervaring in één van de volgende werkvelden:

• Arbeidsdeskundig werk
  • re-integratie
  • HRM
  • ICT
  • projectmanagement
  • content management
  • webdesign of sociale media.

Van kandidaten verwachten we dat ze ervaring, kennis of betrokkenheid hebben met een vorm van parkinson of parkinsonisme.

Geïnteresseerd?

Als lid van de werkgroep kom je in een betrokken en gezellig team in een veld waarin de komende tijd het nodige gaat veranderen. Gemiddeld vier uur per week zul je je kennis en ervaring inzetten t.b.v. de werkzaamheden van de werkgroep. Verdere info is te verkrijgen bij Miranda van der Does en Arno van Riet, te bereiken via info@parkinson-vereniging.nl. Naar dit e-mailadres kun je ook je interessebrief met CV sturen.

Labels: