Vacature: projectleider

De Werkgroep Parkinson en Werk is een actieve werkgroep binnen de Parkinson Vereniging. Met een uitgebreid en actueel informatiedossier op de site, een helpdesk voor individuele vragen en workshops ondersteunen we mensen met de ziekte van Parkinson om de regie over hun werkende leven te behouden.

'Expertiseplatform Parkinson en Arbeid'

In het najaar  gaat de Parkinson Verenging in samenwerking met ParkinsonNet starten met het project ‘Expertiseplatform Parkinson en Arbeid’. Het beoogde platform omvat een digitaal loket, een helpdesk en een opleidingscentrum voor (zorg)professionals die werkzaam zijn op het snijvlak van arbeid en parkinson.

vacature.jpg

Om het deel van de Parkinson Vereniging (loket en helpdesk) te ontwikkelen en te implementeren zijn we voor een periode van 2 jaar op zoek naar een:

Projectleider (8 uur  per week)

Wat is de opdracht?

De projectleider draagt zorg voor het realiseren van het deel  van het expertiseplatform dat door de vereniging wordt ontwikkeld, de communicatie hierover en is de linking pin tussen de stuurgroep en de uitvoerende organisatie.

De projectleider:

• bewaakt de projectplanning en budgetten
  • werkt samen met de projectleider opleidingscentrum van ParkinsonNet
  • rapporteert aan de stuurgroep van het expertiseplatform Parkinson en Arbeid
  • draagt zorg voor presentaties over de ontwikkeling van het expertiseplatform in diverse gremia, zowel binnen als buiten de Parkinson Vereniging
  • onderhoudt contacten met relevante en betrokken partijen, creëert draagvlak en organiseert daartoe een of meerdere bijeenkomsten
  • onderhoudt contacten met de communicatiemedewerker van de vereniging en de webbouwer van het informatieportal
  • begeleidt en stuurt vrijwilligers aan die een uitvoerende rol hebben in het project
  • heeft overleg met medewerkers van het verenigingsbureau.

De projectleider werkt nauw samen met de leden van de werkgroep Parkinson & Werk van de Parkinson Vereniging.

Wat heb jij in huis?

Je hebt allereerst brede ervaring als projectleider. Daarnaast ben je bekend  met het inrichten van gebruikersvriendelijke portals en het lanceren en positioneren daarvan.  Je hebt ervaring met het werken met vrijwilligers en kunt goed samenwerken.

Geïnteresseerd?

Verdere info is te verkrijgen bij Leoniek Veldhuis en Marjan Overdiep, te bereiken via info@parkinson-vereniging.nl. Naar dit e-mailadres kun je ook je interessebrief met CV sturen.

De eerste kennismakingsgesprekken zullen plaatsvinden op 7 oktober.

Labels: