Zonnestraaltjes in Coronatijd

Zonnestraaltjes in Coronatijd

21 oktober 2020

"Tijdens de coronatijd heb ik me vanaf 20 maart bezig gehouden met het schrijven en illustreren van verhaaltjes over alledaagse dingen en heb ik bijna dagelijks een 'zonnestraaltje' uit mijn pen laten vloeien en verstuurd naar familie, vrienden en kennissen", aldus Bob Bruns. 

Verhalen gebundeld

Zonnestraaltjes.jpg

Deze verhaaltjes beschrijven een of meerdere alledaagse gebeurtenissen om ons heen met een glimlach, en zoals een volger zei: Ieder zonnestraaltje is een highlight en draagt bij aan onze gemoedstoestand. Na ruim 3 maanden en 42 “Zonnestraaltjes met evenzoveel illustraties” heb ik besloten om mijn verhalen in A5 formaat te laten drukken en uit te geven. De verkoop opbrengst van dit boekje wordt geschonken aan Prof. Dr. B.R. Bloem van het Parkinson Centrum Nijmegen-UMC Radboud voor zijn wetenschappelijk onderzoek naar deze progressieve ziekte, die ikzelf sinds 2006 heb.

Bestellen

Degenen die dit goede doel willen steunen kunnen een boekje bestellen via e-mail. Vermeld je naam, adres en telefoonnummer en laat weten of je het boekje ophaalt of per post wil laten bezorgen. U ontvangt dan per e-mail de gegevens voor het overmaken van uw bijdrage vanaf tenminste € 10,00 + de eventuele verzendkosten van € 4,00.

Stuur een mail naar de auteur

Bob Bruns, Provincialeweg 15, 5563 AG Westerhoven, tel.: 06 27101110

 

Labels:

Terug naar boven