Op de golfbaan met Parkinson2beat

2 maart 2021

Het is prachtig weer en het golfen in de zon is dan ook werkelijk een groot genot. Parkinson2Beat is aan de slag gegaan en heeft weer golfbanen bereid gevonden mee te werken aan onze benefiet golfwedstrijden. De lijst voor 2021 is nog lang niet compleet, maar dat zal snel veranderen.

Golfwedstrijden

Golf.jpg

Op de website van Parkinson2beat vindt u alle informatie over de verschillende golfwedstrijden waarvoor u zich in 2021 kunt aanmelden.

"We zullen al onze winst aan het einde van het jaar doneren aan de Parkinson Vereniging voor fundamenteel onderzoek naar Parkinson. Dat dat zin heeft wordt vandaag bewezen met het bericht op ParkinsonTV dat er een nieuwe stof is ontdekt dat waarschijnlijk de ziekte kan remmen. De laatste keer dat we zo’n mooi bericht kregen ligt jammer genoeg tientallen jaren in het verleden. Ik refereer naar dopamine", aldus Ruud Overes van Parkinson2beat.

Lees meer en meld aan voor een golftoernooi

Labels: