Biljarttoernooi voor mensen met parkinson 2021

26 juli 2021

Stichting Parkinson Events is een stichting die is ontstaan uit het toernooi dat al enkele jaren door Ruud van der Horst werd georganiseerd. Dit toernooi vindt jaarlijks plaats bij Recreatie Centrum Nieuwegein (RCN).

Biljart

Ook dit jaar zal er weer een parkinsontoernooi plaatsvinden. Afhankelijk van het aantal deelnemers zal er worden gespeeld in poules van 5 á 6 spelers. Het toernooi zal plaatsvinden op 14 oktober 2021 in het biljartcentrum aan de Drenthehaven 22B in Nieuwegein. “Wij stellen ons ten doel om iedereen met parkinson te betrekken bij dit toernooi en de gelegenheid te bieden om dit mooie spel met elkaar te beoefenen.”

Wilt u ook meedoen aan de 9e editie van het biljarttoernooi voor mensen met parkinson? Geef u dan op door het aanmeldingsformulier op de wesite van de organisatie.

Meld u nu aan voor het parkinsontoernooi

Meer weten?

Ga naar www.parkinsonevents.nl of mail naar parkinsonbiljart@outlook.com. Bellen kan ook: 030-6034722.

Labels: