Yoppers Grand Café West-Brabant

10 augustus 2021

Yoppers Grand Café West-Brabant.

Wanneer:
Zaterdag 18 september 2021

Waar:
De Linde
Wipakker 16
4872 XH Etten-Leur

Thema: Parkinson onderzoek
Niet eerder was er zoveel te doen in Parkinson-onderzoeksland. Zijn klachten in de darmen het gevolg van Parkinson(ismen)? Of ontstaat de ziekte wellicht daar? Het aantal potentiële Parkinson-remmers dat in ontwikkeling is, is inmiddels niet meer op één hand te tellen. Wat is de rol van eiwitten bij het ziekteproces? En wat speelt er rond histamine? Dr. Bart Post neemt ons deze middag mee langs het front van Parkinson onderzoek.

Programma:
13:30u Inloop met koffie/thee
14:00u Presentatie Parkinson onderzoek
15:30u Borrel/napraten

Voor wie:
Iedereen die nog geen AOW ontvangt en te maken heeft met Parkinson(isme) en hun naasten.

Bijdrage:
Het bijwonen van de lezing is gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt wel gewaardeerd!
Dit kan contant in de zaal of via rekeningnummer:
NL 40 RABO 0156 9062 44 T.n.v. Parkinson Vereniging O.v.v. Yoppers West-Brabant

Organisatie:
Projectgroep Yoppers West-Brabant. In samenwerking met Parkinson Café Breda en de Parkinson Vereniging.

Aanmelden:
In verband met de beschikbare ruimte is het gewenst om je aan te melden via:
Dat kan tot en met 12 september 2021.

Contact:
yoppers@parkinsoncafebreda.nl