Ik heb wel wat beters te doen

Ik heb wel wat beters te doen

24 maart 2023

Op WereldParkinsondag, 11 april a.s., verschijnt bij Uitgeverij Abessijn een nieuwe uitgave: 'Ik heb wel wat beters te doen!'van Paul Verheij.

Paul Verheij

Ik heb wel wat beters te doen

Over zijn verhouding tot de ziekte zegt de auteur van dit boek: “Ik leef met de ziekte van Parkinson, maar de ziekte is niet mijn leven”. Met een combinatie van regelmatig en intensief bewegen en het blijven prikkelen van zijn hersenen probeert hij de invloed van zijn ziekte op zijn leven te minimaliseren. De verhalen, gedichten en tekeningen illustreren hoe hij dit doet. 

Hij hoopt dat andere mensen met parkinson, hun naasten, maar ook professionals in de parkinsonzorg inspiratie halen uit de vele voorbeelden die in dit boek worden gegeven.

Experts over dit boek

Ad Nouws (psycholoog): “Op de een of andere manier waarop hij met de symptomen van de ziekte omging wist hij uit beperkingen altijd kracht voort te brengen.”

Bart Post (neuroloog): “Een echte aanrader voor mensen die op jonge leeftijd leven met de ziekte van Parkinson.”

Bas Bloem (neuroloog): “Van kaft tot kaft gelezen, fantastisch boek, dat ik van harte wil aanbevelen aan iedereen die zich op wat voor manier dan ook betrokken voelt bij mensen die leven met parkinson of parkinsonisme.”

Koop hier dit boek (Beschikbaar vanaf 11 april 2023)

Labels:

Terug naar boven