Wereld Parkinson Dag 15-4-2023

Wereld Parkinson Dag 15-4-2023

15 april 2023

Op zaterdag 15 april aanstaande organiseert de Parkinson(isme) Vereniging haar jaarlijkse symposium. Dit jaar is het centrale thema ‘Laat parkinson niet winnen’. Wat kunt u zelf doen om regie te houden over uw leven en welke invloed heeft leefstijl op het verloop van de ziekte. We bieden een veelzijdig en informatief programma met onderwerpen die raken en veel ruimte voor ontmoeting.

'Laat parkinson niet winnen!' 

Doel

Tijdens het symposium, dat primair is bedoeld voor mensen met de ziekte van Parkinson of een parkinsonisme en hun naasten, zullen vooraanstaande sprekers het belang van bewegen, voeding, mentale gezondheid en passende hulpmiddelen als ook het nemen van de eigen regie over de ziekte van mensen met parkinson(ismen) aan de orde stellen en ontwikkelingen op het gebied van leefstijl voor mensen met parkinson(ismen) presenteren.

Doelgroep

Mensen met de ziekte van Parkinson en/of een parkinsonisme, naastbetrokkenen en zorgverleners.

Hotelovernachting met korting

Uw bezoek aan Wereld Parkinson Dag lekker afsluiten met een hotelovernachting kan ook! Geniet van de mooie omgeving en ontdek Arnhem. Boek nu voor slechts €99,- i.p.v. €109,- een overnachting erbij voor 2 personen inclusief ontbijt.

Reserveren:
Ga naar www.papendal.nl. Rechtsboven naar het “bedje”, dan naar het “slotje/koffertje”symbool. Dan code PARK invoeren.
De datum waarop deze aanbieding geldig is, is 15 april.

Programma onder voorbehoud

Klik hier om u aan te melden

Labels:

Terug naar boven