Biljarttoernooi voor mensen met parkinson

Biljarttoernooi voor mensen met parkinson

15 augustus 2023

Stichting Parkinsonevents organiseert dit jaar op woensdag 18 oktober voor de 11e keer het jaarlijkse 'Ruud van der Horst’ biljarttoernooi voor mensen met parkinson.

Niveau divers

BiljartHet aantal deelnemers groeit nog ieder jaar en het toernooi blijkt echt in een behoefte te voorzien. Het niveau waarop gespeeld wordt is divers. Het toernooi is verdeeld in drie doelgroepen:

  • driebanden
  • libre liefhebbers (met een moyenne lager dan 0,5)
  • libre gevorderden (spelers met een moyenne hoger dan 0,5)

Voor iedere deelnemer geldt dat meedoen belangrijker is dan winnen.

In het speelschema wordt rekening gehouden met voldoende rusttijd tussen de partijen en in die tijd is er volop gelegenheid voor onderling contact.

Nieuwe deelnemers welkom

Nieuwe deelnemers zijn van harte uitgenodigd om mee te doen. Als biljarten uw hobby is (geweest) dan is deze dag een mooie gelegenheid om uw vaardigheden te toetsen aan die van uw lotgenoten. Het toernooi wordt gespeeld in het gebouw van RCN, Heerenstraat 100 te Nieuwegein (op de eerste verdieping). Een traplift is aanwezig. Voor meer informatie of om u aan te melden voor het toernooi kunt u terecht op onze website www.parkinsonevents.nl of u kunt een mail sturen met uw vragen naar parkinsonbiljart@outlook.com.

 

Labels:

Terug naar boven