Parkinson Academie | parkinson-vereniging.nl

Parkinson Academie

Parkinson_Academie.png

Laatst gewijzigd op 18 oktober 2017

De Parkinson Academie biedt een breed scala aan informatiedagen, workshops en cursussen voor parkinson(ismen)patiënten, partners/mantelzorgers en overige belangstellenden. Er zijn informatiedagen, workshops en cursussen met thema’s als:

• Parkinson? Houd je aandacht erbij!
  • Parkinson(ismen) en Werk
  • Parkinson? Houd zelf de regie!
  • Parkinson en de naasten
  • Laatste Levensfase

Deze bieden de mogelijkheid tot scholing, persoonlijke ontwikkeling en regie over uw leven en geven u de gelegenheid om vanuit uw eigen motivatie kennis en vaardigheden (verder) te ontwikkelen.

U volgt cursussen samen met andere cursisten in een ongedwongen en gezellige sfeer.

Cursisten aan de Parkinson Academie waarderen het aanbod om de goede prijs/kwaliteit verhouding, deskundige cursusleiders en open sfeer.

Klik in het menu links op één van de informatiedagen, workshops en cursussen in de Parkinson Academie voor meer informatie.