Oproepen | parkinson-vereniging.nl

Oproepen

Oproepen voor onderzoek

In het menu links vindt u alle oproepen voor onderzoek.

Lees voordat u zich opgeeft voor medisch-wetenschappelijk onderzoek de brochure ´Medisch-wetenschappelijk onderzoek' van de Rijksoverheid. Klik hier om de brochure te downloaden. Op deze site is ook een gesproken versie van de brochure te beluisteren.

Oproep plaatsen

Bent u onderzoeker of student, zoekt u deelnemers voor uw project en wilt u graag een oproep doen?

U kunt een tekst aanleveren in Word en opsturen naar onderzoek@parkinson-vereniging.nl onder vermelding van oproep website. In uw oproep dient in ieder geval omschreven te staan:

• Wat het project inhoudt
  • Wat voor deelnemers u zoekt
  • Wat er verwacht wordt van de deelnemers
  • Waar mensen u kunnen bereiken voor meer informatie (e-mail en liefst ook telefoonnummer)

Graag wijzen wij u verder nog op het volgende:

• De Parkinson Vereniging besluit over het al dan niet plaatsen van de oproep en kan oproepen ten alle tijden verwijderen.
  • De oproepenmogelijkheid dient niet voor commerciële doeleinden gebruikt te worden.
  • Bij het toesturen van een oproep dient u aan te geven hoelang de oproep geldt, dus wanneer deze weer verwijderd kan worden van de website.
  • Op het forum van de Parkinson Vereniging mogen geen oproepen voor deelnemers aan projecten worden geplaatst. Op het forum geplaatste oproepen zullen worden verwijderd.
  • In het verenigingsblad Parkinson Magazine worden doorgaans geen oproepen geplaatst.