Parkinsonpatiënt gezocht voor studie ergotherapie | parkinson-vereniging.nl

Parkinsonpatiënt gezocht voor studie ergotherapie

Geplaatst op 1 augustus 2016

Beste meneer, mevrouw,

Mijn naam is Willemijn Moerbeek, ik ben tweedejaars student ergotherapie aan de Hogeschool Rotterdam. Voor aankomend schooljaar ben ik opzoek naar een cliënt die ik tien weken ga begeleiden. Echter zijn er wel een aantal voorwaarden aan deze cliënt:

- Tussen de 20 en 60 jaar;

- Bereid om tijd hierin te investeren om met mij te overleggen;

- Op grond van de diagnose is er een (te verwachten) arbeidsprobleem;

- Werkend of zoekend naar werk (betaald werk, vrijwilligerswerk of beroepsopleiding);

- Diagnose parkinson;

- Woonachtig in Rotterdam of Breda.

Het gaat om één keer per week (hoogstwaarschijnlijk op donderdag) en kost niet meer dan een paar uur. Dit gedurende tien weken.

Herkent u zichzelf hierin en lijkt het u interessant en waardevol om hieraan mee te werken? Neem dan contact met mij op via email: willemijnmoerbeek@hotmail.com of telefonisch: 06 24 69 32 52.

Met vriendelijke groet,
Willemijn Moerbeek