Vragenlijst pijnonderzoek | parkinson-vereniging.nl

Vragenlijst pijnonderzoek

Een nieuw Europees pijn onderzoek is gestart

Gepubliceerd op 16 maart 2017

Pain Alliance Europe (PAE) is een Europese pijn organisatie van Europese platform organisaties, waarbij het hoofddoel is de verbetering van het leven met chronische pijn, de kwaliteit van leven met chronische pijn en om de stem van chronische pijn patiënten te laten horen binnen Europa.

Nu is er een vragenlijst beschikbaar in verschillende talen en dus ook in het Nederlands.

Het doel van PAE is om op een eenvoudige manier vergelijkbare informatie vanuit verschillende landen beschikbaar te krijgen. Wij hopen dat ook in Nederland
heel veel personen bereid zijn de vragenlijst in te vullen om hiermee een goede vergelijking te kunnen maken. Het is zeker waardevol om gegevens voor de vergelijking van Nederland op het gebied van behandeling en revalidatie te kunnen vergelijken met gegevens met Europese landen.

Het invullen van de vragenlijst duurt circa 7 minuten, wij zijn u bij voorbaat dankbaar voor uw medewerking

De vragenlijst:  https://www.surveymonkey.co.uk/r/PAE-Nederland

Te zijner tijd kunt u via www.pijnplatform.nl en www.pae-eu.eu de uitkomst van deze monkey survey vinden

Met vriendelijke groet,