Stage, proefschrift of congresbezoek

Subsidieaanvragen voor ‘kleine’ subsidies voor buitenlandse stages, drukkosten van proefschriften of congresbezoek, worden per kwartaal in behandeling genomen. Voor deze aanvragen zijn aanvraagformulieren beschikbaar. Hieronder kunt u deze downloaden per type aanvraag. Het eventueel toegekende bedrag is variabel (afhankelijk van de aanvraag zelf en van het totale aantal gehonoreerde aanvragen), maar in ieder geval nooit meer dan € 500,- voor congresbezoek, € 750,- voor een proefschrift en € 1.000,- voor een buitenlandse stage.

Verwachte planning:

Deze verwachte planning is onder voorbehoud.

Subsidieaanvraag ingediend in:

• Eerste kwartaal 2019: besluit eind april 2019
  • Tweede kwartaal 2019: besluit eind juli 2019
  • Derde kwartaal 2019: besluit eind oktober 2019
  • Vierde kwartaal 2019: besluit eind januari 2020

Voor vragen kunt u contact opnemen met Masja van het Hoofd, beleidsmedewerker, via onderzoek@parkinson-vereniging.nl of 030-6561369 (ma, di, do).

Bezwaar

Het is niet mogelijk om bezwaar in te dienen tegen de besluiten van het bestuur van de Parkinson Vereniging betreffende het al dan niet toekennen van subsidies.

Formulieren

Ga naar het stageformulier