Hoogeveen, Bethesda | parkinson-vereniging.nl

7909 AA  Hoogeveen

J.T.G.Smallenbroek, revalidatiearts

Aanmelden

Schriftelijk aanmelden bij de polikliniek revalidatiegeneeskunde via huisarts, neuroloog of Parkinson-verpleegkundige.

Telefoon secretariaat polikliniek: 0528-286528

Parkinsonprogramma

Na intake revalidatiearts een multdisciplinaire intake op één dagdeel (op verzoek op 2 dagdelen) bij fysiotherapeut, ergotherapeut , maatschappelijk werk en/of psycholoog. Een diëtiste is eveneens verbonden aan het team en ziet patiënten op indicatie

Daarna mogelijkheid tot behandeling  “op maat”;

Er is een samenwerking met parkinsonoefengroep in zowel een 1e lijn(Parknet) praktijk alsook Advies – en Behandelcentrum Weidesteyn.

Tevens met de 1e lijns-parkinsonverpleegkundige van Icare, aangesloten bij parknet..

.

Groep / individueel

Na individuele logopedische behandeling mogelijkheid tot “opfriscursus”  in groepsverband. (spreken en slikken)

Klinisch / Poliklinisch

Poliklinisch

Variabel, afhankelijk van hulpvraag.

PEPP

Ja

Hieraan wordt gekoppeld een informatiebijeenkomst waarin oa aandacht voor medicatie en voeding. Neuroloog en diëtiste participeren hierin.

Andere modules ?

nee