Subsidie aanvragen

Net als vorige jaren, was het mogelijk een subsidie voor wetenschappelijk onderzoek aan te vragen bij de Parkinson Vereniging voor projecten die passen bij de onderzoeksagenda van de Parkinson Vereniging. De termijn voor aanvragen voor 2021 is inmiddels gesloten.

Subsidieaanvragen voor ‘kleine’ subsidies voor buitenlandse stages, drukkosten van proefschriften of congresbezoek, worden per kwartaal in behandeling genomen. Voor deze aanvragen zijn eigen aanvraagformulieren beschikbaar.

Meer over 'kleine' subsidies

Namens de deelnemende partners van Parkinsonalliantie Nederland neemt het nieuwe fonds ParkinsonNL de subsidieverstrekking voor haar rekening, ten behoeve van wetenschappelijk onderzoek, innovatie en publieksvoorlichting.

Dat betekent dat de Parkinson Vereniging vanaf 2022 zelf geen subsidies meer verstrekt. Dit is ondergebracht bij ParkinsonNL.

Ga naar de website van ParkinsonNL

De Parkinson Vereniging stimuleert wetenschappelijk onderzoek. De Parkinson Vereniging heeft voor de periode 2020-2023 haar onderzoeksprioriteiten vastgelegd in een onderzoeksagenda.
Masja van het Hoofd - Beleidsmedewerker