Terugblik Nijmeegse Vierdaagse 2019

In de week van 16 tot en met 19 juli 2019 zetten 14 lopers zich tijdens de Nijmeegse Vierdaagse in voor de Parkinson Vereniging. Op maandag 15 juli was de aftrap met een energieke warming-up door ambassadeur Olga Commandeur. Vergezeld door sambaband Força wist zij veel aandacht te krijgen voor parkinson! Samen liepen de lopers het fraaie bedrag bij elkaar van maar liefst € 24.290! Mogelijk wordt dit zelfs nog wat meer, want er kan nog gesponsord worden!

Aftermovie Vierdaagse Nijmegen 2019

De Blaar of de Gladiolen

Jan Lantink, voorzitter van de Parkinson Vereniging, was een van de deelnemers aan de Vierdaagse sponsorloop. Gedurende het wandelevenement beschreef hij dagelijks zijn belevenissen in zijn blog 'De Blaar of de Gladiolen'. U kunt deze teruglezen via onderstaande links:

Dag 1: Elst

Dag 2: De dag van Wijchen

Dag 3: Groesbeek en de 7Heuvelenweg

Dag 4: Mission accomplished!