Er is op dit Parkinsons patienten forum in feite geen activiteit, is er een andere drukker forum?

• R. Möhlmann

Sommige Parkinson Café hebben een Facebook kanaal. Wellicht vind je daar wat je zoekt. Het is jammer dat dit nog niet werkt, want best veel mensen hen de App geïnstalleerd. Roy

• N. de Monchy

Beste Peter,

Je plaatst je bericht in de openbare community. Deze is bedoelt als voorbeeld om aan niet-leden te laten zien hoe onze community er uitziet. Wanneer je als lid inlogt op de website kom je in de echte ledencommunity, waarop in de verschillende kanalen veel meer activiteit is. Zeer de moeite waard om aan deel te nemen!
    Vriendelijke groet,
    Nynke

Terug naar Openbaar communitykanaal

Wilt u reageren op dit bericht? Log dan in of registreer u als deelnemer van de community.

Registreer als deelnemer