Algemene voorwaarden landelijke bijeenkomsten | parkinson-vereniging.nl

Algemene voorwaarden landelijke bijeenkomsten

Algemene voorwaarden

• Als lid van de Parkinson Vereniging kunt u (per bijeenkomst) één persoon meenemen en betaalt u een eigen bijdrage. Kijk per activiteit wat de bijdrage is.
  • Als u geen lid bent van de vereniging bent u ook van harte welkom op onze bijeenkomsten en evenementen. U betaalt dan altijd een hogere bijdrage per persoon.
  • U kunt tot twee weken voor aanvang van de activiteit kosteloos annuleren. Wanneer u na twee weken voor aanvang van de activiteit annuleert of onafgemeld afwezig bent op een bijeenkomst, brengen wij € 30,- per persoon in rekening in verband met de reeds gemaakte kosten voor de activiteit.
  • Twee weken voor aanvang ontvangt u een definitieve bevestiging voor deelname aan de activiteit. Deze dient u mee te nemen naar de activiteit.
  • Eventuele parkeerkosten zijn voor eigen rekening.

Privacypolicy