Landelijke Parkinsonismendag - 7 oktober 2017 - Breukelen | parkinson-vereniging.nl

A A
Meer

Landelijke Parkinsonismendag - 7 oktober 2017 - Breukelen

Landelijke Parkinsonismendag: Parkinsonismen? Wat doet het met u?

Geplaatst op 1 juni 2017

Op zaterdag 7 oktober a.s. wordt de tweede Landelijke Parkinsonismendag van 2017 gehouden voor leden van de Parkinson Vereniging met één vorm van Parkinsonismen.

Ook de partners, mantelzorgers en kinderen zijn van harte welkom.

De bijeenkomst zal plaatsvinden om 10:00 uur in het Van der Valk Hotel Breukelen, Stationsweg 91, 3621 LK te Breukelen.

In de ochtend staat de vraag centraal: Parkinsonismen? Wat doet het met u?

Verpleegkundig specialist GGZ dhr. G. Roodbol van het Psychiatrisch Universitair Centrum  Radboud UMC zal veel gestelde vragen van Parkinsonismen patiënten beantwoorden: Wat betekent het hebben van een vorm van parkinsonismen voor mij (en mijn gezin)? Hoe kan ik het beste omgaan met verlies en de onzekerheid? Op welke manier kan ik mijn zelfstandigheid behouden ondanks mijn zorgafhankelijkheid? Hoe herstel ik de balans tussen draaglast en draagkracht. Tijdens zijn presentatie zal hij dieper ingaan op bovenstaande vragen, maar er is ook voldoende ruimte voor het beantwoorden van vragen uit de zaal.

Na de lunch gaan we in begeleide groepen uiteen om met elkaar ervaringen uit te wisselen over de psychische en emotionele kant van Parkinsonismen.

Aanmelden
Aanmelden voor de Landelijke Parkinsonismendag kan tot 17 september 2017 via onderstaand formulier. De aanmeldingen worden verwerkt in volgorde van binnenkomst.

U ontvangt één bevestiging per e-mail, die u dient mee te nemen naar de bijeenkomst. Bij over-inschrijving wordt u daarover geïnformeerd. 

De eigen bijdrage voor leden van de Parkinson Vereniging is € 15,00 p.p. inclusief koffie/thee en lunch. Een lid mag de partner/mantelzorger/kind tegen het ledentarief meenemen. Niet-leden betalen € 30,25 p.p.

Over te maken op bankrekeningnummer NL 54 ABNA 041 62 57 046 t.n.v. Parkinson Vereniging o.v.v. Landelijke Parkinsonismendag, uw naam en adres.

 

(Is bij u de diagnose Parkinson gewijzigd in Parkinsonismen, laat dit dan aan de ledenadministratie van de Parkinson Vereniging weten). Telefoon: 030-6561369 of email: ledenadministratie@parkinson-vereniging.nl).

 
 
 
 
 
 
 

Algemene voorwaarden Landelijke Parkinsonismendag

  • Als lid van de Parkinson Vereniging kunt u uw partner/mantelzorger/kinderen meenemen voor de ledenprijs en betaalt u een eigen bijdrage € 15,00 per persoon.
  • Als u geen lid bent van de vereniging bent u ook van harte welkom op deze bijeenkomst. U betaalt dan een bijdrage van € 30,25 per persoon.
  • U kunt tot twee weken voor aanvang van de activiteit kosteloos annuleren. Wanneer u na twee weken voor aanvang van de activiteit annuleert of onafgemeld afwezig bent op een bijeenkomst, brengen wij € 30,25 per persoon in rekening in verband met de reeds gemaakte kosten voor de activiteit.
  • Twee weken voor aanvang ontvangt u een definitieve bevestiging voor deelname aan de activiteit. Deze dient u mee te nemen naar de activiteit.
  • Eventuele parkeerkosten zijn voor eigen rekening.

Privacypolicy

Privacypolicy


Op het gebruik van deze website zijn de gebruiksvoorwaarden van toepassing.
Door het gebruik van de website of het forum gaat u akkoord met de toepasselijkheid van deze voorwaarden. 
Privacy- en cookiepolicy | Opzeggen lidmaatschap