Nijmeegse Vierdaagse Sponsorloop 2017 | parkinson-vereniging.nl

Nijmeegse Vierdaagse Sponsorloop 2017

Nijmeegse Vierdaagse Sponsorloop

Loop mee voor mensen met parkinson(isme) tijdens 101ste Nijmeegse Vierdaagse!

De Parkinson Vereniging staat in 2017 al 40 jaar klaar voor parkinson(isme)patiënten en hun naasten. Een mooie aanleiding om dit jaar als sponsorloper voor ons mee te lopen tijdens de Nijmeegse Vierdaagse!

Vanaf vandaag kunt u zich inschrijven als sponsorloper voor de Parkinson Vereniging via de link: http://www.4daagse.nl/nl/meedoen/inschrijven.html. Deze inschrijving is nodig om een startbewijs te ontvangen. Zodra u het startbewijs op zak heeft, kunt u zich via de link www.devierdaagsesponsorloop.nl aanmelden als sponsorloper.

Bent of kent u iemand die samen met ons de 101ste Vierdaagse wil lopen? Schrijf u dan nu in! Voor meer informatie over dit wandelevenement, kunt u een e-mail sturen naar Jolanda van der Velde: jolanda@parkinson-vereniging.nl