Parkinson Monitor | parkinson-vereniging.nl

Parkinson Monitor

Parkinson Monitor™

STAP 1: Klik met de muis op één van de categorieën, zoals slaapstoornissen, om de lijst met symptomen in deze categorie te openen. Klik vervolgens de symptomen aan die u het meest ervaart. Scroll met de muis naar beneden en klik dan op 'verzenden'.

STAP 2: Klik nu in de Monitor (in de diagram) op het cijfer dat aangeeft hoe vaak u last heeft van deze symptomen. 0 wordt aangeduid als 'nooit' en 4 als 'altijd'.

U kunt nu doorgaan met de volgende categorie.

DATUM:
  1. 0 = Geen last
  2. 1 = Weinig last
  3. 2 = Last
  4. 3 = Veel last
  5. 4 = Zeer veel last
Maak uw keuze
Geef nu aan hoeveel u hiervan last heeft van 0 (nooit) tot 4 (altijd)
Uw Monitor is nu compleet

Selecteer maximaal drie aspecten waarop u zich het meest wilt focussen:

Volgende

Mijn volgende afspraak met mijn dokter:

De drie belangrijkste vragen die ik wil stellen aan mijn arts en/of verpleegkundige zijn:

Zijn er tussen het vorige en het aankomende gesprek met de neuroloog nog veranderingen aangebracht in uw medicijngebruik (ander medicijn / dosering)? Indien ja, graag toelichting:

Receptvrije geneesmiddelen (bijv. Aspirine®):

Om deze monitor op uw computer op te slaan klikt u op: "bewaar als PDF".
Volgende update/bijwerken van mijn Monitor:

Hartelijk dank!
Uw Monitor zal snel aangemaakt worden. Een moment geduld, uw gegevens worden opgehaald.

Indien de download niet automatisch start, klik op 'download' om uw Monitor te openen: