Spreekuur thuis: Parkinson. En nu? | parkinson-vereniging.nl

Spreekuur thuis: Parkinson. En nu?

Spreekuur Thuis: Parkinson. En nu?

st.jpg

Er valt heel veel te vertellen over de ziekte van Parkinson, zijn verschijningsvormen en de invloed die de ziekte heeft op het leven van alle betrokkenen. Zowel de patient als zijn omgeving vindt in Parkinson en nu? een schat aan betrouwbare informatie geschreven in begrijpelijke taal.

Behalve over het ontstaan van de ziekte en het verloop ervan, vertelt het boek de verhalen van velen die kampen met Parkinson. Daardoor bevat het boek vele praktische tips die leven met de ziekte van Parkinson makkelijker maken.

Prijs: € 19,95 (excl. verzendkosten).

Leden van de Parkinson Vereniging betalen € 15,95 (excl. verzendkosten). Neem contact op met het bureau van de Parkinson Vereniging (030 656 1369 of info@parkinson-vereniging.nl) voor de kortingscode.

Per verkocht boek wordt € 1,- aan de Parkinson Vereniging gedoneerd.

Klik hier om het boek te bestellen.