Bestellen | parkinson-vereniging.nl

Bestelformulier informatiemateriaal

Via onderstaand bestelformulier kunt u informatiemateriaal bij de Parkinson Vereniging bestellen.

Bepaalde brochures worden u gratis toegezonden. De overige brochures/materialen dient u vooraf te betalen. Nadat u het bestelformulier heeft ingevuld, wordt u doorgezonden naar een iDeal-betaalpagina. Na ontvangst van uw betaling wordt het materiaal naar u toegezonden.

Indien u meer exemplaren wilt bestellen dan als optie wordt aangegeven of op een andere manier wilt betalen, verzoeken wij u vriendelijk een e-mail te sturen naar info@parkinson-vereniging.nl met daarin de aanvraag en uw adresgegevens.