Boeken | parkinson-vereniging.nl

Multidisciplinaire richtlijn (patiëntenversie)

Parkinson-Product-13.jpgEen werkgroep, bestaande uit vertegenwoordigers van verschillende beroepsgroepen waaronder verpleeghuisartsen, (neuro)verpleegkundigen, fysiotherapeuten, (ziekenhuis)apothekers, huisartsen, psychologen, diëtisten, ergotherapeuten, klinisch geriaters, logopedisten, maatschappelijk werkers, neurochirurgen, neurologen, psychiaters, radiologen, revalidatieartsen en seksuologen, heeft, samen met de Parkinson Vereniging, een multidisciplinaire richtlijn "ziekte van Parkinson" ontwikkeld. In deze richtlijn staan aanbevelingen en hulpmiddelen voor diagnostiek en behandeling van patiënten met de ziekte van Parkinson.

De volledige tekst van de richtlijn is hier te vinden (voor professionals). De patiëntenversie is bij de Parkinson Vereniging te bestellen.

€ 9,40 incl. verzendkosten