PV in de regio | parkinson-vereniging.nl

PV in de regio

In heel Nederland zijn vrijwilligers actief in de regio. Dit zijn patiënten, partners, familieleden, (ex-)zorgverleners etc. die Parkinson Cafés verzorgen. Bij dit werk worden ze ondersteund door de provinciaal coördinator.

Doel van de Parkinson Cafés zijn met name lotgenotencontact en informatievoorziening; hier kunnen de patiënten en hun partners elkaar ontmoeten, informatie uitwisselen en ontvangen, hier kunnen ze rekenen op herkenning en steun.

Wij nodigen u uit om de activiteiten in uw regio zoveel mogelijk bekend te maken. Samen maken en houden we de Parkinson Vereniging levendig en actief en kunnen we veel mensen bereiken en helpen.

Stuur uw informatie naar info@parkinson-vereniging.nl

Hartelijk dank voor uw medewerking.