26 oktober - Biljarttoernooi 2017 - Nieuwegein | parkinson-vereniging.nl

26 oktober - Biljarttoernooi 2017 - Nieuwegein

Inschrijfformulier Biljarttoernooi 2017 voor parkinsonpatiënten.

Ja, ik kom biljarten op 26 oktober 2017 in Nieuwegein.

Naam:

Adres:

Postcode en woonplaats:

Ik ben een onervaren/beginner/gevorderde/ speler. Doorhalen wat n.v.t. is.  Ik speel een moyenne van …….

Ik kom met eigen vervoer/ openbaar vervoer. Doorhalen wat n.v.t. is

Ik kom spelen en neem … supporter(s)mee. Totaal kom ik met … personen.

Ik maak…x € 15,00 over naar de Regiobank  NL75 RBRB 0827 9384 97 t.n.v. Stichting Parkinson Events te Nieuwegein. Uw inschrijving is pas definitief wanneer het inschrijfformulier volledig is ingevuld en het inschrijfgeld is voldaan.

Er is een mogelijkheid tot overnachting bij hotel v.d. Valk te Vianen, tegen een gereduceerd tarief. U verblijft in een comfortabele 2 persoons-kamer incl. een uitgebreid ontbijtbuffet

Ja, ik blijf overnachten.

Ik overnacht de nacht voor het tournooi, dus van woensdag op donderdag, JA/NEE (doorhalen wat n.v.t. is)

Ik overnacht de nacht na het tournooi, dus van donderdag op vrijdag, JA/ NEE (doorhalen wat n.v.t. is)

Het tournooi wordt dit keer gehouden bij Recreatie Centrum Nieuwegein, drentehaven 22b te Nieuwegein. De lokaliteit bevind zich op de 1e etage en is goed bereikbaar d.m.v. een trap.

Het inschrijfformulier dient u op te sturen of te mailen naar:
Ruud van der Horst, Galecopperlaan 11, 3437 NA Nieuwegein of via e-mail: le-courtier@hotmail.com

De Dirk Kuyt Foundation is de hoofdsponsor van het Biljart Toernooi voor parkinsonpatiënten.