Biljarttoernooi - 24 oktober 2018 - Nieuwegein | parkinson-vereniging.nl

Biljarttoernooi - 24 oktober 2018 - Nieuwegein

Inschrijfformulier Biljarttoernooi voor parkinsonpatiënten.

Ja, ik kom biljarten op woensdag 24 october 2018 in Nieuwegein.

Naam:

Adres:

Postcode en woonplaats:

Ik ben een onervaren/beginner/gevorderde/ speler. Doorhalen wat n.v.t. is.  Ik speel een moyenne van …….. Bij deelnemers die reeds eeder hebben meegedaan wordt het moyenne berekend aan de hand van eerdere resultaten.

Ik kom spelen en neem … supporter(s)mee. Totaal kom ik met … personen.

Ik maak…x € 15,00 over naar de Regiobank  NL75 RBRB 0827 9384 97 t.n.v. Stichting Parkinson Events te Nieuwegein.Uw inschrijving is pas definitief wanneer het inschrijfformulier volledig  is ingevuld en het inschrijfgeld is voldaan.

Er is een mogelijkheid tot overnachting bij hotel v.d. Valk te Vianen, tegen een gereduceerd tarief.

U verblijft in een comfortabele 2 persoons-kamer incl. een uitgebreid ontbijtbuffet

Ja, ik blijf overnachten.

Ik overnacht de nacht voor het tournooi, dus van dinsdag op woensdag,JA/NEE

(doorhalen wat n.v.t. is)

Ik overnacht de nacht na het tournooi, dus van woensdag op donderdag, JA/ NEE

(doorhalen wat n.v.t. is)

Het tournooi wordt dit keer gehouden bij Recreatie Centrum Nieuwegein, drentehaven 22b te Nieuwegein. De lokaliteit bevind zich op de 1e etage en is goed bereikbaar d.m.v. een trap en een traplift.

Het inschrijfformulier dient u op te sturen naar:

Ruud van der Horst, Galecopperlaan 11, 3437 NA Nieuwegein of via e-mail  le-courtier@hotmail.com

De Dirk Kuyt Foundation is de hoofdsponsor van het Biljart Toernooi voor parkinsonpatiënten.