Heemskerk (IJmond) | parkinson-vereniging.nl

Heemskerk (IJmond)

Parkinson Café Heemskerk (IJmond)

U bent elke bijeenkomst van harte welkom van 14.00 tot 16.00 uur. De zaal is open om 13.30 uur. Er is tevens gelegenheid tot ontmoeting en het onderling uitwisselen van ervaringen.

Locatie: De Jansheeren Maltezerplein 1, 1961 JC  HEEMSKERK

Programma 2018

26 januari
Hans Holtslag met de voorstelling ‘Kristallen tranen’ en we proosten op het nieuwe jaar!
Kristallen tranen is het vervolg op de voorstelling ‘Trillende tranen’.  Ligt bij ‘Trillende tranen’ het accent op hoe om te gaan met de diagnose Ziekte van Parkinson; in de voorstelling ‘Kristallen tranen’ gaat het met name om hoe je omgaat met Parkinson in relatie tot de buitenwereld.

ParkinsonNet…… Wat heb je er aan?
Nadere kennismaking met het ParkinsonNet en ook met de leden van de Klankbordgroep van ons café.

Aandacht voor de Mantelzorgers
Vandaag is er een specifiek programma voor de mantelzorgers met daarnaast een apart programma voor de parkinsonpatiënten.

april
In tegenstelling tot vorig jaar deze maand geen Parkinson Café!

Sponsorloop.
We organiseren een sponsorloop voor en door deelnemers van het Parkinson Café! Nadere informatie volgt nog.

Presentatie neuroloog W. van der Meulen

Contact:
Voor informatie kunt u contact opnemen met Betty Wubbolts, telefoon 06-47814966.

Website: http://www.parkinsoncafe-beverwijk-heemskerk.nl/
E-mail: info@parkinsoncafe-beverwijk-heemskerk.nl

De Jansheeren is bereikbaar met bus 72, 73 of 79, halte Ruysdaelstraat.
Per auto: navigeren op Ruysdaelstraat Heemskerk, parkeren in parkeergarage Heemskerk – Centrum (onder de Dekamarkt). Parkeren is het eerste uur gratis, daarna redelijk tarief.