Hellevoetsluis (Voorne-Putten) | parkinson-vereniging.nl

Hellevoetsluis (Voorne-Putten)

Parkinson Café Hellevoetsluis (Voorne-Putten)

Het Parkinson Café  is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor mensen met de ziekte van Parkinson(ismen), hun partners, familieleden en mantelzorgers. In een ontspannen sfeer worden er onderwerpen besproken. Naast het uitwisselen van informatie en ervaringen kunt u in het Parkinson Café ook contact leggen met lotgenoten. Dit Parkinson Café is geopend op zaterdag 3 oktober 2015.

Meer informatie, zie ook website: www.parkinsoncafehellevoetsluis.nl

Wisselende locatie.

Tijd: 14.00 - 16.00 uur

Zaterdag 21 januari 2017
Café in Hellevoetsluis, locatie restaurant Fortezza, thema "eigen ervaringen rondom de ziekte van Parkinson". Twee patiënten komen vertellen en delen tips en adviezen. Klik hier voor meer informatie en download de flyer.

Zaterdag 18 maart 2017
Café in Dirksland, locatie en onderwerp nog onbekend.

Zaterdag 15 april 2017
Café in Hellevoetsluis, locatie restaurant Fortezza, thema "mantelzorg"

Zaterdag 17 juni 2017
Café in Hellevoetsluis, locatie buurtcentrum de Klinker, thema "schilderworkshop"

Zaterdag 16 september 2017
Café in Hellevoetsluis, locatie restaurant Fortezza, thema's rond Parkinsonisme.

Zaterdag 18 november 2017
Café Hellevoetsluis, locatie nog onbekend, feest 2-jarig bestaan

Toegang gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Wilt u erbij zijn dan ontvangen wij graag uw aanmelding: parkinsoncafehellevoetsluis@gmail.com