Harderwijk (NO Veluwe) | parkinson-vereniging.nl

Harderwijk (NO Veluwe)

Parkinson Café Harderwijk (NO Veluwe)

Het Parkinson Café Harderwijk (NO Veluwe) is een ontmoetingsplek voor mensen met de ziekte van Parkinson(ismen), maar ook voor hun partners, familieleden, vrienden en andere belangstellenden. In een ontspannen sfeer kan men kennis opdoen en met elkaar delen, ervaringen uitwisselen, tips ontvangen/geven en is er ruimschoots tijd voor ontmoeting en gezelligheid. U bent om de twee maanden, op elke woensdag van de 2e even week van harte welkom!

Wij nodigen u graag uit om de opening bij te wonen van het nieuwe Parkinson Café Harderwijk (NO Veluwe). U dient zich vooraf even per e-mail aan te melden: info@parkinsoncafeharderwijk.nl of bel naar Klazien Dijkens. Tel:. 06-10 55 23 39

Locatie: Wijkontmoetingscentrum De Aanleg, Albert Verweyplein 30, 3842 HH Harderwijk.

Programma:
20 september 2017
Workshop Rob van Nugteren.
Thema: Eenvoudige massages voor en door ouderen.

15 november 2017
Sanne Bouman, fysiotherapeut  & Suzanne van Leeuwen, ergotherapeut.
Gezamenlijke presentatie over fysio- en ergotherapie i.c. met de ziekte van Parkinson.

Wij verheugen ons op uw komst! Vergeet u zich niet aan te melden?

info@parkinsoncafeharderwijk.nl
www.parkinsoncafeharderwijk.nl