Hengelo | parkinson-vereniging.nl

Hengelo

Parkinson Café Hengelo

Parkinson Café Hengelo is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor mensen met de ziekte van Parkinson(ismen), hun partners, familieleden en mantelzorgers. In een ontspannen sfeer worden er diverse onderwerpen besproken. Naast het uitwisselen van informatie en ervaringen kunt u in het Parkinson Café ook contact leggen met lotgenoten. Vanaf 14.00 uur staat de koffie/thee klaar!

Programma 2017

Dinsdag 10 januari
De Mantelzorger centraal
Met medewerking van o.a. Wijkracht Hengelo

Dinsdag 14 maart
Reizen met Parkinson
Gerda van ’t Land van Buitengewoon reizen komt vertellen over de mogelijkheden van aangepast reizen

Dinsdag 9 mei
Tijd: 14.30 uur - 16.30 uur
Aanpassingen in het dagelijks leven
M.m.v. Anita Kollen van Lekker Thuis Oud Worden en Jolanda Kuipers Ergotherapeut

Woensdag 20 september
Tijd: 14.30 uur – 16.30 uur
Cabaret
Een optreden van Hans Holtslag, cabaretier, ziekenverzorger en parkinsonpatiënt
(Graag aanmelden d.m.v. mail of telefoon)

Dinsdag 14 november
Tijd: 14.30 uur – 16.30 uur
Een middag in het teken van lotgenoten- en mantelzorgerscontact
Met gezellige muziek!

Locatie en tijd

U bent van harte welkom in het Parkinson Café Hengelo in Restaurant Woonzorgcomplex Het Borsthuis, P.C. Borstlaan 10, 7555 SH Hengelo.

Naast onderwerpen die te maken hebben met Parkinson(ismen), komen ook meer recreatieve thema’s aan bod. En er is volop de gelegenheid om elkaar te ontmoeten en onderling ervaringen uit te wisselen.

Tijd: 14:00 uur – 16.00 uur, zaal open vanaf 13:30 uur

Informatie

Wilt u meer weten? Neemt u dan contact op met Willemien Boevink, tel. 074-8500090 of per e-mail : info@parkinsoncafehengelo.nl of www.parkinsoncafehengelo.nl

Routebeschrijving Het Borsthuis Hengelo

Vanuit de richting Almelo (vanaf de A35)

• Neem afslag 28-Delden naar de N346 richting Hengelo-West.
  • Sla linksaf naar de Deldenerstraat/N346.
  • Ga verder op de Deldenerstraat.
  • Neem op de rotonde de 1ste afslag (volg de borden ‘Gezondheidspark’).
  • Neem vervolgens meteen de eerste straat links (Sabina Klinkhamerweg). Deze gaat over in de P.C. Borstlaan.
  • Aan uw rechterhand treft u eerst de parkeerplaatsen en de ingang van Het Hof.
  • Als u Het Hof aan uw rechterkant voorbij rijdt dan komt u vanzelf bij Het Borsthuis.

Vanuit de richting Enschede (vanaf de A35)

• Neem afslag 28-Delden naar de N346 richting Hengelo-West.
  • Sla rechtsaf naar de Deldenerstraat/N346.
  • Ga verder op de Deldenerstraat.
  • Neem op de rotonde de 1ste afslag (volg de borden ‘Gezondheidspark’).
  • Neem vervolgens meteen de eerste straat links (Sabina Klinkhamerweg).    Deze gaat over in de P.C. Borstlaan.

Vanaf Hengelo centrum

• Volg de Deldenerstraat (in de richting van de snelweg).
  • Neem bij de rotonde de 3e afslag (volg de borden ‘Gezondheidspark’).