Hengelo | parkinson-vereniging.nl

Hengelo

Parkinson Café Hengelo

Parkinson Café Hengelo is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor mensen met de ziekte van Parkinson(ismen), hun partners, familieleden en mantelzorgers. In een ontspannen sfeer worden er diverse onderwerpen besproken. Naast het uitwisselen van informatie en ervaringen kunt u in het Parkinson Café ook contact leggen met lotgenoten.

Programma 2018

Dinsdag 9 januari
Carla Aalderink, directeur van de Parkinson Vereniging vertelt over de mogelijkheden van de vereniging.

Dinsdag 13 maart
Medicatie bij Parkinson
Apotheker Ilse Hövels geeft tips en gaat in op uw vragen

Dinsdag 8 mei
Wat beweegt je?
Vrijetijdsbesteding bij Parkinson
We wisselen ideeën uit en gaan actief bezig. Klik hier om de uitnodiging te downloaden.

Dinsdag 11 september
Programma volgt nog

Dinsdag 13 november
Een middag in het teken van lotgenoten- en mantelzorgerscontact
Met gezellige muziek!

Locatie en tijd

U bent van harte welkom in het Parkinson Café Hengelo in Restaurant Woonzorgcomplex Het Borsthuis, P.C. Borstlaan 10, 7555 SH Hengelo.

Naast onderwerpen die te maken hebben met Parkinson(ismen), komen ook meer recreatieve thema’s aan bod. En er is volop de gelegenheid om elkaar te ontmoeten en onderling ervaringen uit te wisselen.

Tijd: 14:00 uur – 16.00 uur, zaal open vanaf 13:30 uur

Informatie

Wilt u meer weten? Neemt u dan contact op met Willemien Boevink, tel. 074-8500090 of per e-mail : info@parkinsoncafehengelo.nl of www.parkinsoncafehengelo.nl

Routebeschrijving Het Borsthuis Hengelo

Vanuit de richting Almelo (vanaf de A35)

• Neem afslag 28-Delden naar de N346 richting Hengelo-West.
  • Sla linksaf naar de Deldenerstraat/N346.
  • Ga verder op de Deldenerstraat.
  • Neem op de rotonde de 1ste afslag (volg de borden ‘Gezondheidspark’).
  • Neem vervolgens meteen de eerste straat links (Sabina Klinkhamerweg). Deze gaat over in de P.C. Borstlaan.
  • Aan uw rechterhand treft u eerst de parkeerplaatsen en de ingang van Het Hof.
  • Als u Het Hof aan uw rechterkant voorbij rijdt dan komt u vanzelf bij Het Borsthuis.

Vanuit de richting Enschede (vanaf de A35)

• Neem afslag 28-Delden naar de N346 richting Hengelo-West.
  • Sla rechtsaf naar de Deldenerstraat/N346.
  • Ga verder op de Deldenerstraat.
  • Neem op de rotonde de 1ste afslag (volg de borden ‘Gezondheidspark’).
  • Neem vervolgens meteen de eerste straat links (Sabina Klinkhamerweg).    Deze gaat over in de P.C. Borstlaan.

Vanaf Hengelo centrum

• Volg de Deldenerstraat (in de richting van de snelweg).
  • Neem bij de rotonde de 3e afslag (volg de borden ‘Gezondheidspark’).