Maastricht | parkinson-vereniging.nl

Maastricht

Maastricht.pngParkinson Café Maastricht

Ervaringen delen en kennis vergroten. Dát is het streven van Parkinson Café Maastricht.

Het Parkinson Café  is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor mensen met de ziekte van Parkinson(ismen), hun partners, familieleden en mantelzorgers.
In een ontspannen sfeer worden er onderwerpen besproken.
Naast het uitwisselen van informatie en ervaringen kunt u in het Parkinson Café ook contact leggen met lotgenoten.

Van 14.00 tot 16.00 uur, inloop vanaf 13.30 uur

Buurtcentrum De Boeckel
Roserije 410
6228 DN Maastricht

Voor meer informatie: parkinsoncafemaastricht@gmail.com. Telefonisch contact: Mevr. A. Engelbert, 06-20519578 (van maandag t/m vrijdag van 11.00 tot 13.00 uur). U kunt ook de website bekijken: www.parkinsoncafemaastricht.nl

Toegang is gratis. We verwelkomen u graag bij Parkinson Café Maastricht.

Programma 2017

Dinsdag 10 januari:
“De regie houden met een levenstestament” met mr. R.Thissen, notaris Team Notarissen Maastricht

Dinsdag 14 februari:
“Intimiteit en Parkinson” Spreker volgt.

Dinsdag 14 maart:
“Het Persoonlijk Parkinson Dossier, een stapje dichter bij zelfmanagement”
Klik hier voor de uitnodiging.

Dinsdag 11 april:
“Hulpmiddelenmarkt”. Bedrijven presenteren hun hulpmiddelen op het gebied van de ziekte van Parkinson.

Dinsdag 9 mei:
“Stemmingsklachten bij de ziekte van Parkinson” met dr. A. Leentjens, psychiater MUMC+.

Dinsdag 13 juni:
“Ontspanning en Parkinson”, maak kennis met yoga, mindfulness en qi gong.