Oudorp (Alkmaar) | parkinson-vereniging.nl

Oudorp (Alkmaar)

Parkinson Café Oudorp (Alkmaar)

Verpleeghuis Lauwershof, Jupiterstraat 10, 1829  CA Oudorp

Hiermee willen wij u informeren over het programma voor de komende maanden van het P-Café  Alkmaar. Het Parkinson Café is een ontmoetingspunt voor parkinsonpatiënten en hun partner.

17 januari 2017
Inloop ochtend in het P-Café om bij te praten over voornemens, wensen etc.

14 februari 2017
Sanne Kamps (psychiater in opleiding) en Rob Groenendaal (consultatief psychiatrisch verpleegkundige)  willen u kennis laten nemen over neuropsychiatrie bij Parkinson. Mocht er belangstelling zijn dan is het een optie om later in het jaar dieper op de diverse stoornissen in te gaan.

14 maart 2017
Danielle Vrielink van Actus notarissen informeert u over de meest  recente ontwikkelingen rond (levens-) testament, erven en dergelijke

Zaterdag 18 maart 2017
Workshop Yoppers Noord-Holland: Belang van ontspanning en rust en hoe die te bereiken bij en ter voorkoming van stressvolle momenten. Zie hier voor meer informatie.
Locatie: Het Coachhuis Haarlem, Kinderhuisvest 43, 2011 NR Haarlem

11 april 2017
Connie Bonnes leert u communiceren door middel van zang en muziek

9 mei 2017
Hans Holtslag (bekend van trillende tranen) leert u om te gaan met anderen a.h.v. kleuren indeling: blauw, rood, geel en groen. De entree is deze keer niet gratis: maar tegen inlevering van een boek!

6 juni 2017
Mede bezoekers willen u kennis laten maken met zijn of haar hobby

Wilt u gewoon langskomen voor een kopje koffie, dan bent u ook welkom.

Na afloop kunt u uw persoonlijke vragen kwijt in het P-Loket: een mogelijkheid om te spreken met een deskundige van ParkinsonNet.

Plaats van de bijeenkomsten

Verpleeghuis Lauwershof
Jupiterstraat 10
1829 CA  Oudorp/Alkmaar
telefoon: 072-5198198

Vanaf 09.30 uur ontvangen wij u met een kopje koffie of thee. De activiteit begint om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 11.00 uur. Hierna kunt u vragen stellen onder het motto van P-loket aan een deskundige van ParkinsonNet of napraten onder het genot van een kopje koffie.

De toegang en de koffie of thee zijn gratis.

Heeft u problemen met vervoer naar het Parkinson Café? Laat dit ons weten, wij zullen proberen hiervoor een oplossing te vinden.Voor actuele informatie kunt u terecht op onze website www.p-cafe.nl.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Piet Hageman, telefoon: 072-5740042.

E-mailadres           : info@p-cafe.nl
                            : pcafe@kpnmail.nl

Het actuele programma is ook te zien op onze eigen website www.p-cafe.nl

Parkinson Café Alkmaar stond in de krant