Den Haag | parkinson-vereniging.nl

Den Haag

Parkinson Café Den Haag

Na succesvolle cafés op veel plaatsen in het hele land komt het Parkinson Café nu ook naar Den Haag. Het Parkinson Café wordt in samenwerking met de Parkinson vereniging georganiseerd. Het is een tweemaandelijks terugkerende informele bijeenkomst waar patiënten, partners, mantelzorgers en andere betrokkenen elkaar in een ongedwongen sfeer kunnen ontmoeten en ervaringen kunnen uitwisselen. Bovendien staan er regelmatig informatieve presentaties op het programma.

Voor de invulling van de data en het programma kunt u op de Facebookpagina kijken.

Tijd: Het Parkinson Café is van 14.00-15.30 uur (inloop vanaf 13.30 uur), elke 1e zaterdag van de oneven maand.

Locatie: Het restaurant van WZC Het Zamen, Esperantoplein 12, 2518 LE in Den Haag. Bereikbaarheid: Randstadrail 2 en tram 4, halte Monstersestraat; Tram 11, Loosduinseweg (Oost).

Toegang is gratis, wij vragen u een vrijwillige bijdrage voor de onkosten. Koffie, thee of limonade is tegen een kleine vergoeding verkrijgbaar. Het wordt op prijs gesteld als u zich per email of telefonisch aanmeldt. Graag bij voorkeur aanmelden per e-mail.

E-mail: eunikestaakman@hotmail.com
Telefoonnummer: 070-3254134

6 januari 2018
Hans Holtslag met zijn voorstelling ‘Kristallen Tranen’. Zie ook

3 maart 2018
Vermoeidheid, hoe zit dat? Ontspannen, hoe doe je dat?

12 mei 2018
Ergotherapeuten vertellen wat zij voor u kunnen betekenen

7 juli 2018
Onderwerp nog niet bekend