Den Haag | parkinson-vereniging.nl

Den Haag

Parkinson Café Den Haag

Na succesvolle cafés op veel plaatsen in het hele land komt het Parkinson Café nu ook naar Den Haag. Het Parkinson Café wordt in samenwerking met de Parkinson vereniging georganiseerd. Het is een tweemaandelijks terugkerende informele bijeenkomst waar patiënten, partners, mantelzorgers en andere betrokkenen elkaar in een ongedwongen sfeer kunnen ontmoeten en ervaringen kunnen uitwisselen. Bovendien staan er regelmatig informatieve presentaties op het programma.

Voor de invulling van de data en het programma kunt u op de Facebookpagina kijken.

Tijd: Het Parkinson Café is van 13:30 tot 16:00 uur.

Locatie: Het Zamen, Esperantoplein 12, 2518 LE in Den Haag

Toegang is gratis. Koffie, thee of limonade is tegen een kleine vergoeding verkrijgbaar. Het wordt op prijs gesteld als u zich per email of telefonisch aanmeldt. Graag bij voorkeur aanmelden per e-mail.

E-mail: eunikestaakman@hotmail.com
Telefoonnummer: 070-3254134